20.8.2010

Isoveljen kainaloon

Viikko töitä takana ja paluu arkeen on todellisuutta. Viimeisellä lomaviikolla sain tehtyä kotona rästihommia, nimittäin viime syksyn muutossa jääneet seinien maalaamiset ja tapetoinnit. Seuraavaksi olisi vuorossa verhojen ompelua (kankaat siis ovat olleet jo kaapissa viime syksystä), mutta skräppäyksiä tekee myös mieli aina tehdä.

Tämän sivun tekeminen lähti liikkelle kuvan taustana olevasta Webster's pagesin paperista. Leikkasin samaisesta paperista irti kukkia, lehtiä ja oksia, jotka kiinnitin osittain kuvan päälle kohotarrapaloilla. Taustakartongiksi valitsin kuvassa olevia värejä mukailevan raidallisen DCWVn paperin. Lisäsin otsikolle taustaksi palan musteella tummentamaani piparkakkureunaista paperia, mutta vielä se jäi jotain kaipaamaan. Niinpä lisäsin vielä valmiin lintukuvion ja pari pikkuympyrää (kuvaamisen jälkeen lisäsin vielä timantit ympyröiden keskelle).

4 kommenttia:

 1. Tosi kaunis sivu. Ihana värimaailma ja tuo piparkakkureunainen paperi musteella tummennetuilla reunoilla on hyvännäköinen.
  Otsikossa on todella kivasti aseteltu varsinkin tuo kainaloon-sana. Se on ihan valmiilla aakkostarroilla tehty?

  VastaaPoista
 2. Kaunis sivu, minä kiinnitin huomion tuohon samaan paperiin kuin Napsuliini.

  Muistanko oikein, että sinua kiinnosti puolikas pöytäpaikka askartelukirppiksellä? Varasin jo oman puolikkaan. Taavan blogissa lisäinfoa

  VastaaPoista
 3. Siis ensimmäinen ajatus oli tästä että wau miten upeasti aseteltu otsikko (en saanut oikein kuvasta selvää, miten se on tehty, siis miten?), ja toinen ajatus että tämä on taas niin sinun tyyliä. Sulla on ihan oman näköinen, persoonallinen kädenjälki, käytät usein pastellisia sävyjä jotenkin uudella vivahteella.

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihanista kommenteista! Otsikkon olen itse leikannut Sizzixin Endless Love aakkosstansseilla, jotka ovat kaunokirjoitusmaiset.

  VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!