9.4.2011

Kisut

Meille kotiutui kaksi suloista kissanpentua tammikuussa ja pitäähän näistä seuraneideistä tietysti skräpätäkin. Olen muuten huomannut, että todella monella suomalaisella skräppäjällä on kissa!

Alusta asti oli selvää, että halusin tähän sivuun vaalean taustan sekä aina niin ihania turkoosin sävyjä. Taustalle leimasin turkoosilla akryymaalilla tiiliseinä (Magnolian leimasimella), vasempaan alakulmaan suihkautin punaista Smooch spritziä ja kuvan taustalle laitoin valmiin kalvokoristeen. Paperit ja tarinointilapun asetteli kerroksellisesti kehystämään kuvaa ja oikeaan yläkulmaan raaputin siirtokuvan. Sivu sai piristystä vielä punaisesta kangaskukasta sekä haaraniiteistä. Otsikkoa tämä sivu ei mielestäni kaivannutkaan.

Sivun tekeminen oli tosi kivaa :) Sain käytettyä useita itselleni mieleisiä tarvikkeita, ilman etttä sivusta olisi tullut liian täyteen ahdetun näköinen.

18 kommenttia:

 1. Voi pieniä! Myös tiiliseinäleimaus on tosi ihana, mutta valokuva tärkein <3

  VastaaPoista
 2. noihin silmiin onkin aivan pakko yhdistää turkoosia! sivu on yhtä suloinen kuin kissatkin <3

  VastaaPoista
 3. Kaunis sivu ja aivan ihanat kisut!!!

  VastaaPoista
 4. onpa suloiset kisuliinit ja sivukin on ihana. sopii äärettömän hyvin tuo turkoosi ja mausteeksi vähän pinkkiä. kaunista!

  VastaaPoista
 5. Voi mikä ihana tunnelma tässä sivussa onkaan! Ihania materiaaleja oot käyttänyt (ihastuin tuohon tiiliseinään) ja aivan ihanat kisut!

  VastaaPoista
 6. Voi kun ihana sivu! Mahtava väritys ja hienoa kerroksellisuutta.

  VastaaPoista
 7. Ihania yksityiskohtia ja niin suloiset kisut!

  VastaaPoista
 8. Kauniita kissoja ja tosi ihana leiska <3

  VastaaPoista
 9. Kaunis sivu <3 Tykkään kerroksellisuudesta ja ihanista yksityiskohdista :) Onpa muuten todella kauniita kissoja sinisine silmineen!

  VastaaPoista
 10. Todella kaunis sivu täynnä ihania elementtejä! Kerroksellisuus ja suihkemusteiden käyttö viehättävät kovasti, samoin kuin ympyräkoristeet ja tiiliseinäleimasin.
  Tykkään, tykkään!

  VastaaPoista
 11. Suloisen kaunis, keveä sivu <3 Turkoosi on paras väri valkoisen kanssa, ja tiiliseinäkin ihana :)

  VastaaPoista
 12. Oi kuin suloinen! Sivun ilme on yhtä jalosukuinen kuin kissatkin :)

  VastaaPoista
 13. Tässä sivussa tykkään erityisesti siitä, miten olet käyttänyt noita papereita. Itselle monen kuviopaperin yhdisteleminen on vielä vaikeaa. Tämä saattaisi olla sellainen tapa, jota voisin koittaa. :)

  VastaaPoista
 14. Pakko yhtyä kehuihin, aivan ihana sivu raikas ja herkkä samaan aikaan. Tuo tiiliseinä on ihan huippu ja turkoosi myös!

  VastaaPoista
 15. Voi, mieki tahon noin söpöjä kisuja. Sivussa on ihanaa kerroksellisuutta.

  VastaaPoista
 16. Aivan loistava värimaailma tehostamaan tätä kuvaa! Kisujen upeat silmät pompsahtaa entisestään esiin! Ihanaa herkkyyttä ja rosoisuutta samassa sivussa!

  VastaaPoista
 17. Voi hyvänen aika miten somia otuksia <3 <3 <3 Herkkä ja kaunis sivu.

  VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!