17.4.2011

Mixed media art

Kevät on uuden kasvun aikaa, joten ajattelin sen olevan myös hyvää aikaa oppia jotain uutta :)  Muutama viikko sitten törmäsin sattumalta mixed media taitelijan Christy Tomlinsonin She Art nettikurssin, johon sitten ilmoittauduin muutaman päivän mietittyäni. Olen aina tykännyt kokeilla skräppäyksessä erilaisia materiaaleja, aineita sekä tekniikoita, ja viime aikoina minua on erityisesti kiehtonut kerroksellisuuden ja tekstuurin luominen erilaisilla maaleilla sekä apuaineilla. Haluaisin myös oppia canvakselle maalaamista sekä sen hyödyntämistä skräppämisessä.

Kurssin ensimmäinen viikko on ollut varsin mielenkiintoinen ja olen ollut aivan intoa täynnä. Ensimmäisen mixed media (suomenkielinen termi?) työni ajattelin tehdä kokeilumielessä pahville vaikka kurssin myötä olenkin saanut huomata, ettei canvasta voi oikestaan "pilata", vaan sitä voi aina jatkaa maalaamalla tai liimaamalla päälle. Ehkä tämän tekeminen oli juuri siitä syystä niin hauskaa ja rentouttavaa. Skräppäämisessä kun olen varsin taipuvainen liialliseen miettimisen ja näpertelemiseen.

10 kommenttia:

 1. kuulostaa mielenkiintoiselta ja tämä työ näyttää hurjan kivalta! kaunista yhdistelyä!

  VastaaPoista
 2. Hieno työ! Inspiroiva siinäkin mielessä, että itseäkin on alkanut kiinnostaa mixed media (sekatekniikka?) ja altered art (öh...?).

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää! Mä sanoisin suomeksi vain kollaasi / sekatekniikka...

  VastaaPoista
 4. Wau mitkä värit! Kaunista jälkeä! Blogillakin taitaa olla uus ulkonäkö? Hieno.

  VastaaPoista
 5. Kivat värit. Kaunis. Kiva ilme blogilla:)

  VastaaPoista
 6. Kerrassaan upea!!! Minä mietin monta viikkoa että osallistunko tuolle, mutta en sitten saanut aikaiseksi. huokaus.. höh...

  VastaaPoista
 7. Hieno! Odotan innolla lisää ;o)

  Minustakin mixed media on sekatekniikka. Altered art on sitä esineiden työstämistä uuteen uskoon mutta sille en keksi muuta nimeä kuin tuunaus ;o)

  VastaaPoista
 8. Tämä näyttää mielettöän kauniilta.

  VastaaPoista
 9. tuommoinen taiteilu oli yhdessä vaiheessa kovasti minuakin kiinnostava, mutten ehtinyt/saanut aikaiseksi/löytänyt sopivaa kurssia silloin. juuri kerroksellisuus ja uudet tekniikat, joita voisi skräppäykseenkin hyödyntää, kiehtoivat ja kyllä kiinnostavat edelleenkin. tuo tekemäsi kollaasi(?) on tosi kaunis!

  VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!