28.6.2011

Sirkkajahdissa

Tästä sivusta piti alkuperäisen suunnitelman mukaan tulla aivan erilainen. Kraft kartonki taustana ja sirkat alareunassa kuuluivat alkuperäiseen suunnitelmaa, mutta sitten innostuinkin käyttämään silppulaatikon papereita ja tein taustalle kukkia repimällä terälehtiä eri värisistä paperista ja doodlailemalla. Sirkkat jouduin lopulta stanssaamaan ja varjostaman, vaikka olin suunnitellut vain suihkuttavani niiden hahmon kraftille stanssattua kuvaa maskina käyttäen (suihke levisi niin, että sirkoista tuli aivan tunnistamattomia :D). Nappeja näkee todella harvin skräppäyksissäni, muttaa tähän sivuun niitä päätyi useampikin. Minusta tästä tuli ihanan kesäinen eikä ollenkaan poikamainen vaikka aihe itsessään aika poikamainen onkin

7 kommenttia:

 1. Kivannäköistä! Nappipyörylä on suloinen. Taustan kukat ovat hienoja, katsoin ensin että ne ovat valmiita kuvioita taustapaperissa :)

  VastaaPoista
 2. Tosi ihana kesä sivu ja fiilis! Hienot kukat!

  VastaaPoista
 3. IHANA!! Nuo heinäsirkat on ihan huippuja! Ja tykkään tosi tosi tosi paljon noista ihanista kukista! vau!

  VastaaPoista
 4. Ihanasti liikettä ja rytmiä tässä sivussasi. Ja tuo vapaamuotoinen piirustelu selvästi sopii sinulle hyvin, näyttää luo(nte)valta ja kivalta!

  VastaaPoista
 5. Tosi kivat kukat ja sirkat!

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunis! Nuo nappikehys on ihan huippu kaunis! Täytynee skräpistää!

  Mun blogista löytyy sulle jotain.

  VastaaPoista
 7. Miellyttävä nappirivistö! 8)

  VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!