25.1.2011

Inspiroidu #143 - Mustavalkoinen

Mustavalkoisen sivun tekeminen oli yllättävän haasteellista, koska tykkään käyttää sivuissani värejä tunnelman mukaan. Mustavalkoinen on vaan jotenkin niin synkkä, vaikka tyylikäs yhdistelmä onkin.

No, mutta varastosta löytyi pari ihanaa mustavalkoista koulukuvaa, jotka nyt päätyivät tähän pojan kasvua ja kehitystä käsittelevään sivuun. Tarinointi on sen verran henkilökohtainen, että piilotin sen yläreunaan kehyksen alle. Sieltä se on helppo vetää esille luettavaksi. Kehykset tein mustasta kartongista, jonka kohokuvioin, maalasin valkoisella helmiäismaalilla ja lopuksi hioin hiekkapaperilla. Lopputuloksena aika kiva harjatulta teräkseltä näyttävä pinta. Lopuksi sivu sai vielä väripilkuksi suuren pullean sydämen, koska eihän aihe missään nimessä ole surullinen.

7 kommenttia:

 1. Vautsi. Sivu on kokonaisuudessaan tosi hieno. :)Sopivan yksinkertainen, muttei kuitenkaan liian. Ja tuo harjattu teräs-efekti meni meikäläiseen ihan täydestä! Täytyypä laittaa se korvan taakse säilöön. :)

  VastaaPoista
 2. Hauskaa miten teidänkin perheessä pojan kasvaminen tarkoittaa hiuksien kasvamista myös - niin meilläkin, ja koulukuvista sen hyvin näkee :)

  VastaaPoista
 3. No, oho. Enpä olisi moista tekniikkaa osannut edes arvata. Kauniit nuo kukkasetkin, mennyt hetki leikellessä :)

  VastaaPoista
 4. Tämä ihanuus pitäis nähdä livenä, siis sivu ;o) Kuullostaa hienolta idealta miten toteutit kehyksen.

  VastaaPoista
 5. Täällä on aina niin satumaisen komeita leiskoja, ilo vierailla!

  Käväise kurkkaamassa blogissani :)

  VastaaPoista
 6. Tyylikäs ja ryhdikäs sivu, hyvälle näyttää! :)

  VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!