17.1.2011

Winx

Inspiroidun taas haasteesta :) Ajatuksissa oli jo aivan toisen sivu toteuttaminen, kunnes perjantaina ilmestyi uusi Inspiroidu haaste, jonka aiheena oli skräpätä täytetty muoto. Minä valitsin muodoksi perhosen ja aiheeksi Winx-keijut, joita tyttö niin mielellään seurasi televisiosta lauantaiaamuisin.

Vaalea perhonen ja värikäs otsikko saivat seuraksen DCWV:n Tai Mahal-sarjan räväkän värikään ja suurikuvioisen paperin. DCVW:n premium stackien paperit ovat ihanan tukevia ja sopivat yksinään mainiosti taustakartongiksi. Ensimäistä kertaa kokeilin muutama kuukausi sitten hankkimaani taiteilijasementtiä. Levitin sitä verkon läpi eri kohtiin perhosta, annoin kuivua ja lisäsin sinne tänne kimalleliimaa.Taiteilijasementtiä oli mukava käyttää ja sillä saa helposti sivuihin lisätty kolmiulotteisuutta ja tekstuuria. Pitää myöhemmin kokeilla myös esineiden kiinnittämistä sivuun sen avulla.

Koristeina käytin Priman kukkia sekä itse tehtyjen koristeiden vaihdossa Xingiltä saamiani Cernit-massasta tehtyä kivoja kukkia. Otsikon leikkasin käsin, kopioiden sen ko. peliohjeen etusivulta. Eniten työtä tässä sivussa teettivät virkatut perhosen reunat, mutta juuri tämän idean ympärille koko sivu lähti alunperin rakentumaan. Minä niin pidän pitseistä!

12 kommenttia:

 1. Aivan ihanat nuo pitsireunat!

  VastaaPoista
 2. Kukat näyttävät tosi kivoilta tuossa, väri on tarttunut niihin hienosti. Ja ihana perhonen reunoineen. Meilläkin höpötetään noista keijuista, ne ovat juuri nousussa.. :) Mitä on taiteilijasementti?! Minulle tulee siitä mosaiikkityöt mieleen, mutta onko tämä nimenomaan paperin kanssa tarkoitettu?

  VastaaPoista
 3. Vautsi! Noiden reunojen virkkaamisessa onkin ollut hommaa!!! hui! Mutta näyttävät kyllä upeilta!

  VastaaPoista
 4. Taiteilijasementti on tarkoitettu käytettäväksi erilaisille pinnoille mm. paperille kohokuvioidun pinnan tekemiseen. Ei ole samaa kuin mosiikkitöissä käytetään. Toimi erinomaisesti paperille. Kuivui nopeasti eikä paperi kupruillut yhtään.

  VastaaPoista
 5. ihanat pitsireunat ja kiinnostavaa taiteilijasementtiä, upean keijumainen tunnelma!

  VastaaPoista
 6. Kivasti ideoitu sivu, ihanat pitsireunat.

  VastaaPoista
 7. Minusta toi taiteilijasementti näyttää siltä modeling paste-jutulta jonka minä suomensin tekstuuritahma taannoisessa blogikirjoituksessani.

  Sivu on aivan ihana! Pitsit ovat niiiin suloiset. Ihastuin myös edelliseen ponisivuun kovasti.

  VastaaPoista
 8. Ihana, ihana! Minä niiiin tykkään näistä pitsijutuista. Ja miten hieno oivallus niiden käyttöön!
  Toistuvista kuvista ja kukkaoksasta tykkään myös!

  VastaaPoista
 9. Ihana sivu, virkkaukset on ihanat!

  VastaaPoista
 10. WOW!! Onpas todella vaikuttavan näköinen. perhosen siipien reunat ovat todella todella upeat!

  VastaaPoista
 11. Miten upea perhonen! Linkitin jo blogiinikin, vaikken saanut aiemmin kommentoitua... Sivu on kauniin värikäs <3

  VastaaPoista
 12. Vau! Eipä voi muuta sanoa. Aivan upea sivu ja tuo sementti kuulostaa ja ennen kaikkea näyttää aika kivalta..

  VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!