6.1.2011

Suosikit vuodelta 2010

Veeruliiru heitti mukavan haasteen ja tässä tulevat minun 12 suosikkiani vuodelta 2010.


Aloitin blogin pitämisen kesken vuotta, enkä ole ennen sitä pitänyt tarkkaa kirjaa tekemistäni skräppäyksistä, mutta päälle 70 sivua olen tehnyt tänä vuonna + kaksi minialbumia. Suosikkien valinta oli yllättävän vaikeaa ja vielä vaikeampaa on sanoa mikä näitä lopulta valitsemiani sivuja yhdistää. Ehkä rauhalliset värit ja itse tehdyt/leikellyt koristeet? Tyhjää tilaa minun on ainakin vaikea jättää.

4 kommenttia:

 1. Ovatko nämä kaikki olleet blogissa? Tuossa oli monta uuden oloistakin sivua tai ehkä pääni on hatara ja olen jo ehtinyt unohtaa ne..

  Minusta sinun sivuja yhdistää usein myös sellainen sadunomainen tunnelma ja koristeiden cluster eli rykelmä jossain kohti sivua <3

  Varasin muuten askartelukirppikseltä yhteispöydän skräppääjille. Ihan tiedoksi.. :)

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihanat kerroskehykset tuossa marjasivussa! En muista sitä ainakaan nähneeni aiemmin, nyt rakastuin heti <3 Se kuvastaa minusta hyvin sun tyyliä ylipäätään: ihanan runsas ja sadunomainen sivu :)

  VastaaPoista
 3. Xing; oikeassa olette, suosikeista löytyy muutama aikaisemin blogissa julkaisematon sivu. Ovat alkuvuodelta, ajalta ennen blogia.

  VastaaPoista
 4. Ihania sivuja! Erilaisia, kauniita koristeita. Ensin kuva sivu on minusta täydellinen:)

  VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!