29.9.2011

Inspiroidu #178 - Virkattua/neulottua

Niin on hyvät fiilikset viime viikonlopun reissusta, että piti heti tehdä leiska siitä. Inspiroiduin tekämään sivun osittain kurssilta yli jääneistä papereista sekä uutta isoa kukkaleimasinta kokeillen. Kurssilla opittuja tekniikkojakin tuli hyödynnettyä eli ei siinäkään mielessä mikään turha reissu. Virkattuna koristeena toimii pala pöytäliinaa, jonka leikkasin vielä useaan osaan. Perhosia leikkeilin lisää DCWV:n Mariposa-sarja papereista ja täytyy sanoa, että tämä ihana paperikko oli minulla jäänyt vähän unholaan ja ihan liian vähälle käytölle. Sivua  vanhentaessa tuli vähän ikävä Ingvildin suunnittelema monitoimityökalu. Saimme kokeilla sitä tapahtumassa ja ihastuin ja laitan sen hankittavien tarvikkeiden listalle.

Tarinoinnin oli tarkoitus tulla oikeaan alakulmaan, mutta ei ollut toivoakaan, että koko juttu olisi mahtunut  siihen, joten tein sivun  yläreunaan, taustapaperin ja kolmion mallisen paperin väliin taskun ja sujautan sinne pidemmän tarinoinnin ohjaajista, työpajoista jne.
.

9 kommenttia:

 1. ihastuttava sivu! ja siist tuossa upeassa linnassako te viikonlopun olitte..? aah, vähänkö ihana!

  VastaaPoista
 2. maikko; yövyimme ihan eri "linnassa", kuvan linna on Brysselin nähtävyyksiä :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis sivu! Mä en ikinä saisi käytettyä noita papereita, mutta sä oot saanu hienoa jälkeä aikaiseksi!!!

  Teidän matkakertomuksia on kiva lukea!

  VastaaPoista
 4. Upea sivu. Mäkään en itse osaisi tuollaisia papereita varmaan käyttää. Olet kuitenkin saanut aikaiseksi kauniin lopputuloksen. :)

  VastaaPoista
 5. Upea sivu. Mäkään en itse osaisi tuollaisia papereita varmaan käyttää. Olet kuitenkin saanut aikaiseksi kauniin lopputuloksen. :)

  VastaaPoista
 6. Miten ihanat kuvat. Muutenkin hieno sivu. Tykkään erityisesti noista kulmista.

  VastaaPoista
 7. Wau, mitkä kuvat. Upea, tunnelmallinen sivu.

  VastaaPoista
 8. Kurkistelevat pitsit on superihanat! Upea leiska hienosta reissusta - kiitos myös matkakertomuksesta. Niitä on kiva lukea ja fiilistellä! :-)

  VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!