27.9.2011

Terveisiä Belgian tapahtumasta

Matka Scraptastic 2011 -tapahtumaan on nyt onnellisesti ohi ja kyllä oli onnistunut reissu kaikin puolin. Järjestelyt ja puitteet olivat aivan loistavat eikä työpajoissakaan suurempia puutteita ollut. Paljon tuli nähtyä, tehtyä, opittua sekä saatua ideoita tulevaan. Tästä matkata riittää muisteltavaa vielä pitkäksi aikaa. Jo lähtiessäni matkaan tiesin, että viikonlopun ohjelma tulisi olemaan varsin tiivis, mutta vasta paikan päällä se konkretisoitui varsinaiseksi minuuttiaikatauluksi. Työpajojen aikataulu oli varsin tiivis ja siirtyminen seuraavaan työpajaan tapahtui lennossa. Ostosten tekemiseenkään ei aluksi tuntunut jäävän ollenkaan aikaa, mutta toisaalta materiaalia tuli niin runsaaasti jokaisesta työpajasta, etten oikeastaan edes kokenut suurta tarvetta ostosten tekemiseen. Jotain pientä kivaa sentään tarttui  mukaan.
Itse osallistuin viiden eri opettajan työpajoihin. Jokaisella opettajilla oli selkeä oma skräppäystyyli mikä näkyi vahvasti tehtävissä töissä. Myös opetustyyli vaihteli suuresti ja oli oikein mieleenkiintoista tavata näitä skräppäyksen mestareita maailmalta. Osalla kursseista oli turhan kova kiire, mikä häiritsi ainakin minua (tunnustaudun hitaaksi skräppääjäksi ja nautin siitä), mutta toisaalta tulipa käytettyä aika tehokkaasti hyödyksi. Kaikki työt jäivät ainakin pientä viimeistelyä vaille ja yhden minialbumin sain hädin tuskin siihen vaiheeseen, että edes jotenkin kykenen sitä jatkamaan kotona välineiden puuttuessa.
Ingvild Blome on yksi suuresti ihailemistani skräppääjistä ja halusin ehdottomasti päästä hänen työpajansa. Kurssilla teimme hänen opastuksellaan samoista materiaaleista kaksi leiskaa hyvin yksityiskohtaisella opastuksella  eli kaikki lähtivät kotiin lähes samankaltaiset leiskat käsissään. Tässä toinen kurssin aikana valmistunut sivuni. Tykkään sivusta hurjasti, onhan se Ingvildin suunnittelema.

Prima toimi selkeästi tapahtuman merkittävänä sponsorina ja tälläkin kurssilla käytettiin ainoastaan heidän tuotteitaan. Primalla on paljon kauniita minun silmääni hiveleviä tuotteita, joita tykkään muutenkin käyttää silloin tällöin, mutta yhtenä häiritsevä tekijä on paperikukkien pulleus. Tämäkin sivu tulee viemään albumissa kohtuuttoman paljon tilaa. Kivasta työpajasta jäi vielä runsaasti materiaalia tuleviin projekteihin :)

5 kommenttia:

 1. kaunis sivu tosiaankin! ja siis teillähän on sama suosikki xingin kanssa! ihan uusi nimi mulle, mutta erittäin kiinnostava. jotain uutta ja hyvää tästä teidän reissusta siis minullekin ;)

  kuulostaa hienolta kokemukselta!

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa ja näyttää hyvältä!

  Ihan uusi nimi minullekin, mutta alkoi kiinnostaa vastaavanlaisen sivun rakennuskokeilu - osaisikohan sitä edes.

  Ja saisikohan tuollaisia maailman ihmisiä myös Suomeen joskus...

  VastaaPoista
 3. Oih ja voih kuinka ihana sivu!

  VastaaPoista
 4. Hyvälle näyttää! Ihania materiaaleja! Varmasti hieno reissu!

  Mun blogissani on sulle jotain.

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana, kuva käy tuohon niin hyvin! Kiitos matkaseurasta :)

  VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!