20.9.2011

Neuleponcho

Skräppisivuja on syntynyt viime aikoina harvakseltaan ja syy siihen löytyy tästä;olen innostunut neulomaan! Mikään uusi harrastus tämä ei minulle ole, mutta löysin sen taas uudelleen ja syksyhän on aivan ihanaa aikaa tehdä lämpimiä asusteita.

Tämän lämpimän ponchon tein Grignascon Maya langasta (78% baby alpakkaa,14% merinovillaa, 8% polyamidia), neuletiheys 17s/22k/10cm, puikot 5,5.  Poncho on tehty kahdesta suorakaiteen mallisesta kappaleesta (88x33cm), jotka on yhdistetty päittäin. Idean ponchoon löysin täältä, mutta vaikka langan piti suunnilleen vastata alkuperäisen tekijän käyttämää lankaa,  jouduin omaan ponchooni lisäämään reilusti enemmän silmukoita (yksinkertaiseen lettikuvioon 160 silmukkaa ja koukeroisempaan kuvioon, malli löytyy täältä, 200 silmukkaa). Kauluksesta halusin muhkean ja lankaakin kului siten reilusti enemmän.


Skräppäystäkin on pian luvassa, sillä tulevana viikonloppuna on kauan odottamani tapahtuma Scraptastic 2011. Luvassa on mielenkiintoisia työpajoja, taitavia opettajia ja erittäin mukavaa matkaseuraa!

6 kommenttia:

 1. Vautsi mikä lopputulos! Magee!!!

  VastaaPoista
 2. Voi että on upea. Mulla jää villasukistakin aina toinen tekemättä, niin ei taitais luonnistua näin iso työ.

  VastaaPoista
 3. Ihana! mukavaa reissua :)

  VastaaPoista
 4. Hieno poncho! Käy kurkkaamassa blogiani, siellä odottaa yllätys :)

  VastaaPoista
 5. Aivan mielettömän ihana ;)

  VastaaPoista
 6. Ihan uskomattoman mahtavan näköinen! Mites reissu meni?

  VastaaPoista

Kiitos ilahduttavasta viestistä!